| 1. december til 29. februar Forretter.
 
 - kraftig tomatsuppe tilberedt af de mest solmodne spanske eller italienske tomater, krydret med frisk basilikum, fedet med ekstra jomfru-olivenolie kr. 68.-
 
 
 - tilsmagt med portvin, serveret med kødet fra oksehalerne og urtebrunoise kr. 68.-
 
 
 - serveret med vinteræble, vendt i reduceret hvid, balsamisk eddike, samt salater dryppet med trøffelolie kr. 108.-
 
 
 - serveret med gylden safransauce og lakserogn kr. 78.-
 
 
 - fyldt med friske basilikumurter, serveret med blodgrape fumé kr. 88.-
 
 
 - tynde skiver af kogt kalveinderlår, lagt med kold tunsauce og drysset med kapers kr. 68.-
 
 
 - af oksemørbrad i tynde skiver, lagt med ekstra jomfruolie, citron, sprøde salater samt friskrevet Parmesan kr. 68.-
 
 
 |  | Hovedretter 
 
 - indbagt i butterdej, serveret med safransauce og syltede kumquats kr. 188.-
 
 
 - glaseret med kalvemarv, serveret med kraftig rødvins-/
 fiskefumé, samt sauté af kartofler og rodfrugter kr. 198.-
 
 
 - Bornholmsk landhane, tilberedt og serveret i rødvin med skalotter, marksvampe, hvidløg og vinterrodfrugter kr. 178.-
 
 
 - serveret med Gremolata og vinterurter i tomatsauce kr. 188.-
 
 - med krølfedt, serveret med meget kraftig indkogt ratatouille, Parmesan og kartoffelgratin kr. 188.-
 
 
 - serveret i egen sauce, hertil vinterurtesauté tilsmagt med rosmarin
 kr. 178.-
 
 
 Desserter
 
 
 - serveret med vanilleis kr. 68.-
 
 
 - serveret med mangokompot kr. 68.-
 
 
 - opskrift fra RIVER CAFÉ i London - verdens bedste, en meget rig dessert, serveret med creme fraiche samt lidt mynte kr. 78.-
 
  
 
 - lagt med créme af nougat og mørk Jamaicarom, serveret med vanillesauce
 kr. 68.-
 
 
 - 3 slags danske, franske, spanske og italienske oste efter Deres ønske, serveret med oliven samt friskbagt brød og smør kr. 78.-
 
 Sammensæt selv Deres 3 eller 4-retters menu eller lad os vejlede Dem.
 Minimum 20 kuverter.
 Ønskes ændringer giver vi gerne tilbud.
 |